Cookie- og persondatapolitik

Cookies

Nørvo Sportsnet A/S bruger cookies på hjemmesiden for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af vores hjemmeside. En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, smartphone, tablet eller lignende for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på vores hjemmeside. En cookie er ikke et program, der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/kend-dine-cookies
 

Hvorfor vi bruger cookies?

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også informationer om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den. Cookies husker f.eks. hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Det giver os en viden om, hvilke sider der fungerer, og hvilke sider vi bør forbedre.


Du kan slette cookies

I indstillingerne i din browser kan du slette cookies. På Erhvervsstyrelsens hjemmeside https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies kan du læse mere om cookies og få vejledning om, hvordan du sletter cookies på forskellige browsere.
 

Persondata

Nørvo Sportsnet A/S behandler persondata. Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Nørvo Sportsnet A/S

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
 

Indsamling af personoplysninger

Nørvo Sportsnet A/S har brug for visse persondata for at kunne handle med dig og levere varer og nyheder til dig. Nørvo Sportsnet indsamler og registrerer derfor oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med køb på vores hjemmeside, pr. telefon eller på e-mail eller ved tilmelding til vores nyhedsbrev.

Vi indhenter følgende oplysninger:

Navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse og telefonnummer.

Nørvo Sportsnet A/S opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Personoplysningerne opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser.
 

Behandlingsgrundlag og formål

Når du handler hos Nørvo Sportsnet A/S indsamles og registreres personoplysninger med det formål at

  • kunne levere den vare du har bestilt samt evt. genlevering
  • registrere dine køb og betalinger
  • sende dig faktura og kontoudtog
  • kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev
     

Andre modtagere af oplysninger

Vi overdrager eller sælger ikke dine persondata til tredjemand.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker blive udleveret til vores fragtfirmaer GLS, PostNord eller Danske Fragtmænd med henblik på levering af dine indkøb. Disse virksomheder behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Dette er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at

  • få oplyst, hvilke personoplysninger Nørvo Sportsnet A/S har registreret om dig
  • få rettet eller ændret dine personoplysninger
  • bede om at få slettet alle dine personoplysninger 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
 

Dataansvarlig

Nørvo Sportsnet A/S er dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles.

Kontakt information:

Nørvo Sportsnet A/S
Toosholmvej 9, Nr. Vorupør
7700 Thisted

CVR Nr.: 87 00 84 28

Tlf.nr.: 97 93 84 50

E-mail.: norvo@norvosportsnet.dk

 

 

Nørvo Sportsnet A/S
Toosholmvej 9, Nr. Vorupør, 7700 Thisted
Tlf: 97 93 84 50
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk